Recensions. Axlundphotography.se

Valeria Kostiuk

Det är inte första gången vi vänder oss till Larissa för fotografering och är alltid lika nöjda med resultatet. Som en familj med aktiva barn som springer runt och leker är det inte alltid lätt att få bra bilder. Däremot har Larissa alltid lyckats komma med ett bra bemötande och goda resultat. Kan starkt rekommendera denna fina fotograf!

Recensions. Axlundphotography.se

Anna Glazer

Larissa trixar och fixar för att få vår stora familj på 6 personer att se fina ut på samma bild. Kul att resultatet blir så bra fast att alla inte är 100% medgörliga hela tiden. Vi uppskattar både familjebilderna och babybilderna samt syskonbilderna som hon tar. Fantastiska album och tacksamt att man får tycka till om så mycket så att resultatet verkligen blir det man förväntar sig! Rekommenderas varmt!

Recensions. Axlundphotography.se

Lina Kalabuchova

Jätte bra jobbat, som vanligt. Hälsningar från vår stor familjen :)

Recensions. Axlundphotography.se

Nino

Så duktig och professionell! Hon hanterade situationerna med lillen så galant och snabbt. Väldigt glad och tacksam över att jag hittade henne och för de fina bilderna.

Recensions. Axlundphotography.se

Dima Gustafsson

Bästa fotografen ever. Rekommenderar starkt.

Recensions. Axlundphotography.se

Maria Oygun

Larissa är en otroligt professionell och kreativ fotograf. Hon har fotograferat mina tre barn sen de var nyfödda och vi har varit så otroligt nöjda med bilderna och med hennes fina bemötande. Man känner ett lugn och trygghet när man är hos henne. Hon lyckades få så fina bilder på hela vår familj med tre barn under tre år. Barnen fick så fina bilder ihop, vilket jag aldrig trodde var möjligt först då de var så små. Efter vår senaste fotografering så kan jag lätt säga att ingenting är omöjligt för henne. Hon är dessutom en otroligt fin människa! Söker ni en fotograf så har ni verkligen hittat rätt person för det!

Recensions. Axlundphotography.se

Shkurta Dragusha

Vi har fotograferat alla våra tre barn när dem endast var två veckor gamla och wow vilken fantastisk upplevelse det var! Hon är så omtänksam, lyhörd, proffsig och otroligt duktig fotograf. Är så tacksam för alla våra fina bilder! Önskar man sig minnen för livet så REKOMMENDERAR jag Larissa!

Recensions. Axlundphotography.se

Randa

Vi hade vår femte fotografering med Larissa och vi är supernöjda som vanligt!👌

Larissa är en professionell och lyhörd fotograf som har levererat oss fantastiska bilder😍
Miljön i studion är supermysig och våra barn kände sig trygga och bekväma under fotograferingen💕 Rekommenderar starkt! 🌟🌟🌟🌟🌟

Recensions. Axlundphotography.se

Jessica Gonzalez Palm

Det krävs inte någon feedback för att den som läser detta ska kunna dra slutsatsen att Larissa är en fantastisk fotograf, det visar hennes portfolio så tydligt. Däremot vill jag förmedla att Larissa är en fantastisk person som gör hela fotostunden bekväm för samtliga. Larissa har en varm framtoning, ett lugn och förmedlar en trygghet. Bara positivt!

Recensions. Axlundphotography.se

Elena Barrault

Thank you for an amazing experience and wonderful memories we will have from it. The images far exceeded my expectations and are simply stunning.
I’d love to thank you for your incredible work capturing perfect photos of our newborn baby girl. I would highly recommend Larisa for new born photography! The studio is very modern, spacious and well equipped with options to ensure you capture the perfect shot. Larisa is a true expert in her field and helped us to create ever lasting memories. We look forward to joining you in a few months for another photo shoot.

Recensions. Axlundphotography.se

Ilknur Kursun

Instagram

Fantastiskt fotografering vi har varit med om. Vår första ögonsten fick ta del av nyföddfotograferingen. Väldigt proffesionellt och barnanpassad studio. Vi ser framemot med nya fotograferingar.

Recensions. Axlundphotography.se

Sherry

Det var självklart att gå tillbaka till Larissa och fota mitt andra barn. Hon är så fantastisk och lägger mycket energi och tid på det som hon gör.
Hon är så trevlig och fin människa att man känner sig väldigt lugn och avslappnad i ateljén.
Jag är så nöjd med mina bilder och kommer definitivt gå tillbaka till henne 😍

Recensions. Axlundphotography.se

Hanan

Vi blev otroligt nöjda med vår nyföddfotografering! Larissa är så trevlig, professionell och lyhörd. Hon toppade alla våra förväntningar och vi kan varmt rekommendera henne. En riktig stjärna 💫

Recensions. Axlundphotography.se

Frida

Frida.sk

Vi kunde inte vara nöjdare med vårt val av fotograf🩷✨. Det är andra gången vi fotograferar hos Larissa. Larissa är trevlig att ha runt och kan verkligen sitt jobb. Min yngsta dotter är en sån som inte vill sitta runt när vi ska fota, det har varit svårt med henne. Larissa är så tålmodig och bra med barnen. Tack så mycket. Vi rekommenderar verkligen Larissa om ni vill ha en fotograf som kan sitt jobb. Vi hade tur och upplevde fantastisk kemi, dessutom en riktigt snäll, erfaren och kreativ fotograf✨✨. Vi vet i alla fall vem vi ska välja om vi behöver en fotograf igen❤️