I den här sektionen ska vi ta upp några av de vanligaste frågorna som mina kunder brukar ställa.

Info. Axlundphotography.se

Hur länge pågår en nyföddfotografering och hur förbereder vi oss för den?

En nyföddfotografering brukar ta ungefär 2-3 timmar. Tiden kan variera beroende på bebisens humör och behov samt det valda fotopaketet. Vi rekommenderar att ni matar bebisen strax innan sessionen eller direkt vid ankomst till studion för att hen ska vara mätt och nöjd. Ta med extra blöjor, kläder och filtar för att säkerställa att bebisen har allt som behövs under fotograferingen. Vi har även en varm och lugn miljö för att göra bebisen så bekväm som möjligt.

Vilka säkerhetsåtgärder vidtar ni för att garantera barnets säkerhet under fotograferingen?

Jag tar flera noggranna säkerhetsåtgärder för att säkerställa barnets säkerhet under hela fotograferingssessionen. För det första väljer jag noggrant mjuka och säkra rekvisita, som korgar och filtar, som är speciellt utformade för nyfödda. För det andra har jag genomgått utbildning för att kunna hantera nyfödda på ett säkert sätt och jag har lång erfarenhet av att arbeta med spädbarnsfotografering. Jag ser alltid till att bebisen är inom synhåll och placeras i bekväma och säkra positioner under fotograferingen. Slutligen ser jag till att min fotostudio är varm och fri från eventuella farliga föremål eller hinder. Genom att följa dessa säkerhetsåtgärder kan jag garantera att ditt barn är i trygga händer under hela fotograferingssessionen.

Vad händer om vår bebis är kinkig eller inte vill samarbeta under sessionen?

Om er bebis är kinkig eller inte vill samarbeta, är det helt normalt och inget att oroa sig för. Jag tar hänsyn till bebisens behov och tar pauser vid behov för att lugna och trösta hen. Min främsta prioritet är att skapa en lugn och bekväm miljö där er bebis känner sig trygg. Jag arbetar flexibelt och tar den tid som behövs för att få de bästa bilderna, vilket kan innebära att jag anpassar mig efter bebisens rytm och behov. Det är också väldigt viktigt att föräldrarna inte känner sig stressade eller nervösa inför fotograferingen eftersom bebisar mycket starkt kan känna av sina föräldrars känslor, vilket kan påverka deras humör under sessionen. Genom att föräldrarna är tålmodiga, lugna och positiva kan vi tillsammans skapa vackra och minnesvärda bilder som ni kommer att uppskatta för alltid.

Kan vi inkludera äldre syskon eller andra familjemedlemmar i några av bilderna?

Absolut! Vi välkomnar att inkludera äldre syskon och andra familjemedlemmar i några av bilderna för att skapa vackra och minnesvärda familjeporträtt. Det är en fantastisk möjlighet att fånga ögonblicken av samhörighet och kärlek inom familjen. Innan fotograferingen är det bra att prata om era förväntningar och önskemål så att vi kan planera bilderna på bästa sätt för att passa era behov och önskemål. Under sessionen kommer vi att ge anvisningar och skapa en avslappnad och rolig atmosfär för att fånga genuina och naturliga bilder av er familj tillsammans. Vi är här för att hjälpa er att skapa minnesvärda ögonblick som ni kommer att uppskatta för alltid.


Vad ingår i fotopaketet och finns det några tilläggstjänster?

Fotopaketet inkluderar vanligtvis ett visst antal redigerade bilder i hög upplösning, som evereras  digitalt. Du får det antal digitala fotografier som ingår i det paket du har valt. 

Tilläggstjänster kan inkludera extra bilder, fotoböcker, canvastavlor, utskrivna bilder.


🔴 Hur förbereder man sig inför en nyföddfotografering?

🔺 För en mer bekväm fotografering kan det vara bra att ha med sig en liten flaska med mjölk och en napp. Det kan vara till hjälp om bebisen behöver tröstas eller matas under sessionen. Dessutom kan processen med fotograferingen vara enklare om bebisen får dricka mjölk från flaskan innan sessionen, antingen från mammas bröst eller med ersättning. Detta kan hjälpa bebisen att snabbare bli mätt och somna bättre

🔺 På studion finns allt som behövs för en nyföddfotografering, inklusive kläder och rekvisita. För att göra fotograferingen personlig kan ni ta med kläder för föräldrarna och eventuella äldre syskon. Det kan vara t-shirts, skjortor eller klänningar i svart, vitt eller andra färger, men det viktigaste är att alla familjemedlemmar matchar och är i samma färgskala för att skapa en enhetlig och stilfull look på bilderna.

❤️Fånga de första stunderna av livet - skapar eviga minnen. ❤️

Info. Axlundphotography.se


Om du vill boka en fotosession eller veta mer om mina tjänster, skriv till mig.

 Jag svarar gärna på dina frågor och skickar en fullständig prislista. 

Använd kontaktformuläret nedan eller kontakta mig via e-post. Jag ser fram emot att hjälpa dig att fånga dina oförglömliga ögonblick! Vanlig svarstid är inom 24 timmar mellan 08:00 och 18: 00

Info. Axlundphotography.se
Info. Axlundphotography.se
Info. Axlundphotography.se
Info. Axlundphotography.se
Info. Axlundphotography.se
Info. Axlundphotography.se
Info. Axlundphotography.se
Info. Axlundphotography.se
Info. Axlundphotography.se
Info. Axlundphotography.se
Info. Axlundphotography.se
Info. Axlundphotography.se
Info. Axlundphotography.se
Info. Axlundphotography.se
Info. Axlundphotography.se
Info. Axlundphotography.se

Axlundphotography AB

Tegelbruksvägen 2, 12632 Hägersten

Mob. 0761649834